Aston – casa P+M

Proiect de Autorizare DTAC: 630 Euro
Suprafata totala - 126mp
Suprafata la sol - 63mp
Regim inaltime -
Dormitoare -
Bai -
Garaj -
Share Button

 

Proiecte online

Anteproiect   –   20 Euro
Puteti cumpara online, un anteproiect pe care il veti primi pe loc, prin e-mail. Cumparand “Anteproiectul casei”, veti obtine lista cu cantitatile de materiale pentru estimarea costurilor de executie ale casei, impreuna cu planurile cotate, fatade color, vederi 3d cu interiorul si exteriorul casei. Astfel, veti intelege mai bine configuratia casei si veti putea afla pretul pentru construirea locuintei dorite. 

(Proiectul este livrat sub forma de fisier electronic, in format *.pdf .)

Pachete de proiectare             

Proiect de autorizare (DTAC)   –   630 Euro
Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare.
Proiect pachet Plus   – 1008 Euro
Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).
Proiect pachet Premium   –   1260 Euro
Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).

Cereti informatii sau scrieti un comentariu:


*

23 comentarii pana acum.

 1. Buna ziua,

  Sunt interesat de aceasta oferta in special de proiectul pachet Premium.

  Mai este valabila oferta?
  Daca da cum procedam?
  Multumesc.

 2. ma intereseaza acest proiect,dupa 5mai va contactez multumesc

 3. Buna ziua
  As dori sa primesc mai multe detalii despre acest proiect cum ar fii:pretul si cotele
  Va multumesc,
  O zi buna

 4. ursu says:

  Buna seara . Va rog frumos sa imi spuneti ce pret are casa
  ASTON – CASA P+M la cheie??
  Va multumesc

 5. Cum se poate beneficia de această reducere, și în cît timp se realizează pioectu?

 6. Bună ziua
  se poate sa puneți mai multe imagini cu fațadele? Multumesc

 7. m-ar interesa necesarul de materiale,cu aproximatie,la zidarie si armare

 8. Ion says:

  ne place casa Aston dar vrem bucataria mai mare si masarda o vrem cu pereti verticali nu inclinatii

 9. Buna ziua,

  Ma numesc Alexandru, sunt din Timisoara.

  Mi-a placut foarte mult Vila Bordeaux P+1, in scurt timp as dori sa fac comand un proiect la Dvs, insa am o mare rugaminte:

  – in primul rand detin un teren cu deschiderea de 18 m pe 30 m in zona limitrofa a Timisoarei si as dori sa stiu daca pot adapta proiectul in asa fel incat sa pot iesi in terasa direct din living/dining, terasa urmand a fi prevazuta in capatul casei pe latura mare. Cam ce variante ar fi posibile, tinand cont de faptul ca fatada de la intrarea in curte este frumoasa si as dori sa fie pastrata?
  -este posibila micsorarea suprafetei totale a proiectului cu cca 10-15%?

  Va multumesc anticipat pentru amabilitate.

  Cu stima,

  Alexandru Iuga

 10. paduraru elena aurelia says:

  buna ziua as fii interesata de un proiect de casa. la acesta ii place in mod deosebit cum ati impartit spatiul de la manarda. as vrea sa stiu daca se pot face si modificari (pt mine personal parterul de la acest proiect nu este ceea ce imi doresc). si o ultima intrebare. se poate realiza si garaj la o casa de genul asta?tinanad cont totusi de faptul ca ar fi nevoie de o usa care sa imi permita trecerea din garaj in casa. multumesc anticipat

  • admin says:

   Proiectele tip pot fi modificate contra unui tarif suplimentar. Va rog sa ne contactati la telefon 0721-990199, ca sa discutam mai detaliat despre modificarile pe care le doriti. Pentru a discuta variantele posibile pentru garaj, va trebuie sa vorbims i despre cum se amplaseaza casa pe teren.

 11. barbu m says:

  buna ziua am un teren cu latimea de 9 m si lungimea de de 100 m ,as dori sa imi spuneti daca pot sa construiesc o casa pe acest teren si care din proiectele de pe site-ul dvs sar preta pt constructie mentionez ca pe partea stanga a terenului exista un drum de servitutede 3,5 m latime si cat mar costa un proiect . multumesc

  • admin says:

   Pentru a sti ce puteti construi pe terenul pe care il detineti, trebuie sa solicitati de la Primarie un Certificat de Urbanism. Certificatul de Urbanism va informeaza cu privire la conditiile impuse de Planul Urbanistic General al localitatii pentru constructiile ce se pot executa pe un teren (inclusiv retrageri de la limitele proprietatii). Este posibil sa fiti nevoit sa faceti o casa la calcan, pe limita de proprietate.

 12. buna ziua . as dori sa imi spuneti pretul total al proiectului pt aceasca casa, in cat timp va fi gata. si ce acte imi mai trebuiesc pentru inceperea lucrarii. as dori sa imi fac casa din caramizile executate de firma noastra. este un model nou in romania care nu a aparut inca pe piata . astept raspuns . va multumesc

  • admin says:

   Firma noastra executa proiecte de arhitectura si inginerie pentru casele de pe site sau pentru modele personalizate. Noi nu comercializam materiale de constructie si nu ne ocupam de executie.

   Pretul proiectului este cel afisat pe site http://www.proiectecasevile.ro/proiect/casa-aston/ si anume:
   Proiect Autorizatie de Construire (DTAC): 500 Euro

   Acte necesare:
   – Plan teren (din cadastru)
   – Certificat de Urbanism (se obtine de la primaria de care apartine terenul)

   Termen predare: 10 zile; predarea se poate face la biroul nostru sau se poate livra prin curier.

 13. chitic manolache says:

  vreau sa construiesc aceasta casa in belgia,executata de firma dvs vreau sa stiu pretul pe mp2 la gata.materialele si muncitori din romania.astept raspuns

  • admin says:

   Firma noastra realizeaza proiecte de arhitectura, inginerie structurala si instalatii. Nu suntem firma de executie.

 14. as dori sa stiu cat costa la rosu si un pret aproximativ la cheie
  multumesc

  • admin says:

   Noi ca proiectanti, realizam in proiectul tehnic de executie si antemasuratori cu cantitatile de materiale pentru casa “la rosu” si pentru finisaje. Dar pentru un pret de manopera trebuie sa va adresati unei firme de constructii/ echipe, deoarece pretul de manopera variaza f mult.

   • toma ionela says:

    Buna.sunt interesata sa fac aceasta casa.mi a placut,dar toti suntem interesati de un pret al materialelor estimativ,fara mana de lucru a firmei constructoare.in plus vreau sa stiu daca in timp de o luna,pt ca nu stau in tara mai mult,pot sa imi cumpat terenul,sa cumpar proiectul (cred ca m ar interrsa ultimul,nu ma pricep dar fiind mai multe acte enumerate cred ca e mai potrivit) si sa torn macar fundatia si placa de jos.spuneti ne doar materialele ca imi fac o socoteala la pretul din zona rm Valcea.stiu ca difera si caramida de la un oras la altul.doar sa stiu la ce ma inham
    :)( nr pe care l am lasat nu e valabil.contactati ma pe e mail)

 15. PRET LA ROSU? SAU PRET FINAL?

 16. daniel says:

  la ce pret /mp la rosu sau la cheie as iesi cu ea.casa aston. astept raspuns.cat la rosu,cat la cheie,multumesc.

 17. lolot ion says:

  va rog sa-mi dati o lista cu necesarul de material(?fier,?lemn etc)pentru a-mi putea face o socotealala cat m-ar duce in bani valuarea casei aston si foarte important ce putem face sa scriem in proiect in loc de caramida beceau.VA MULTUMESC PENTRU INTELEGERE