Casa Brasil – P+M

Proiect de Autorizare DTAC: 996 Euro
Suprafata totala - 166mp
Suprafata la sol - 82mp
Regim inaltime -
Dormitoare -
Bai -
Garaj -
Share Button

   Acest proiect ne propune o locuinţă cu totul deosebită, inspirată din arhitectura altor meleaguri, aşa cum ne sugerează şi numele său. Observăm acoperişul înclinat, cu o singură apă, forma dreptunghiulară a suprafeţei la sol (82mp), la fel cu a mansardei, o placă cărămizie ca ornament pe faţada principală.
   Planul parter este dominat de cei 51mp ocupaţi de un living+dining mai mult decât generos. De remarcat cele patru ferestre înalte, dispuse în linie, ce dau un aspect original, interesant
exteriorului casei. Pe lângă rolul estetic, acestea permit pătrunderea luminii naturale într-un mod special. Bucătăria şi baia ocupă şi ele aproape 10mp. Observăm şi un mic spaţiu de depozitare la acest nivel.
   Etajul, cu aceeaşi suprafaţă ca parterul, ne propune trei dormitoare, cel mai mare cu 16,3 mp, cu baie şi dressing proprii. Celelalte două, împart baia de 4,4mp. Nivelul mai conţine două dressing-uri şi un hol destul de spaţios de 10,1mp.
   Cu un stil arhitectonic modern, cu un înalt grad de compartimentare interioară, casa Brasil poate oferi un cămin plăcut pentru 5 persoane, la un grad sporit de confort.

Pachete de proiectare             

Proiect de autorizare (DTAC)   –   996 Euro
Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare.
Proiect pachet Plus   –   1660 Euro
Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).
Proiect pachet Premium   –   1992 Euro
Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).

Cereti informatii sau scrieti un comentariu:


*

Un comentariu pana acum.

  1. Oltean says:

    Buna ziua la proiectul de casa CASA BRASIL – P+M cam cat mar costa casa in rosu? imi puteti da un cost va rog deoarece vreau sa-mi fac niste calcule..si sar putea sa si comand proiectul de autorizare. Multumesc:)

    Cu stima,

    Ionut Oltean