Casa Campina – P+M

Proiect de Autorizare DTAC: 965 Euro
Suprafata totala - 193mp
Suprafata la sol - 102mp
Regim inaltime -
Dormitoare -
Bai -
Garaj -
Share Button

Proiecte online

Anteproiect   –   20 Euro
Puteti cumpara online, un anteproiect pe care il veti primi pe loc, prin e-mail. Cumparand “Anteproiectul casei”, veti obtine lista cu cantitatile de materiale pentru estimarea costurilor de executie ale casei, impreuna cu planurile cotate, fatade color, vederi 3d cu interiorul si exteriorul casei. Astfel, veti intelege mai bine configuratia casei si veti putea afla pretul pentru construirea locuintei dorite. 

(Proiectul este livrat sub forma de fisier electronic, in format *.pdf .)

Pachete de proiectare             

Proiect de autorizare (DTAC)   –   965 Euro
Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare.
Proiect pachet Plus   –   1544 Euro
Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).
Proiect pachet Premium   –   1930 Euro
Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).

Cereti informatii sau scrieti un comentariu:


*

8 comentarii pana acum.

 1. Buna ziua !
  M-ar interesa sa achizitionez un anteproiect pentru Casa Campina. Am sunat la numerele de telefon afisate pe acest site, dar nu a raspuns nimeni !
  Imi puteti spune cum se procedeaza pentru a putea intra in posesia acestui anteproiect ?
  Multumesc !

 2. bogdan says:

  sunt interesat de proiectul casei campina

 3. Buna Ziua,

  Sint interesat de casa Campina.
  Care este pretul aproximativ la cheie.
  Terenul este de 1000 m2 cu front stradal de 20m. Se incadreaza?

  numai bine,
  Marian Sergiu Axinte

 4. stan gabriel says:

  buna ziua ,daca eu iau de la dv auorizatia DTAC mai am nevoie de ceva autorizati de la primaria din comuna? va multumesc

  • admin says:

   Primaria este cea care emite Autorizatia de Construire in baza Proiectului de Autorizare (DTAC) realizat de noi, ca proiectanti. Proiectul va fi livrat in doua exemplare semnate si stampilate in original.

 5. mugurel says:

  as vrea sa stiu cati metri exacti are casa in total si cam cat mar costa sa o fac la rosu

 6. admin says:

  Buna ziua,
  Probabil, doriti sa faceti o pensiune sau ceva asemanator. Daca dimensiunile casei nu se modifica, atunci vor fi in jur de 284mp. Tariful de proiectare pentru pachetele prezentare, pe metru patrat, sunt: 4E/mp, 6E/mp si 8E/mp. Va rugam sa ne contactati pe email sau telefon pentru a ne da mai multe detalii despre investitia pe care doriti sa o faceti.

 7. meresca says:

  buna ziua
  As fii interesat de proiectul casei campina
  insa m-ar interesa unele modificari si un nou pret bineinteles. Ideea ar fii urmatoarea…..casa pe trei nivele: parter, etaj , masarda ,insa toate nivele as dori sa fie exact ca si masarda din proiectul casei Campina.
  adica 3 camere, 3 bai pe nivel ,
  In speranta ca imi ve-ti raspunde , va multumesc