Vila Carolina – P+M

Proiect de Autorizare DTAC: 1165 Euro
Suprafata totala - 233mp
Suprafata la sol - 133mp
Regim inaltime -
Dormitoare -
Bai -
Garaj -
Share Button

Proiecte online

Anteproiect   –   20 Euro
Puteti cumpara online, un anteproiect pe care il veti primi pe loc, prin e-mail. Cumparand “Anteproiectul casei”, veti obtine lista cu cantitatile de materiale pentru estimarea costurilor de executie ale casei, impreuna cu planurile cotate, fatade color, vederi 3d cu interiorul si exteriorul casei. Astfel, veti intelege mai bine configuratia casei si veti putea afla pretul pentru construirea locuintei dorite. 

(Proiectul este livrat sub forma de fisier electronic, in format *.pdf .)

Pachete de proiectare             

Proiect de autorizare (DTAC)   –  1165 Euro
Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare.
Proiect pachet Plus   –   1748 Euro
Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).
Proiect pachet Premium   –   2330 Euro
Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).

Cereti informatii sau scrieti un comentariu:


*

3 comentarii pana acum.

 1. Bună ziua,
  După părerea mea, farmecul acestui proiect îl constituie pridvorul și având în vedere acest lucru aș vrea să vă întreb dacă acesta poate fi modificat, în sensul de a avea max 80 mp la sol (fără pridvor), cu 3 dormitoare în mansarda și (folosind o diferență de nivel), o pivniță cu acces din exterior?
  Cu stimă,
  C Gășpărel

 2. Daca se poate o informatie eu sunt in italia si nu am timp sa stau acasa sa ma ocup de o assemenea constructie cat ar costa vila carolina la cheie multumesc astept raspuns si sarbatori vericite tuturor

  • admin says:

   La multi ani!

   Firma noastra executa proiecte de arhitectura si inginerie pentru casele de pe site sau pentru modele personalizate. Noi nu comercializam materiale de constructie si nu ne ocupam de executie.

   Pretul proiectului este cel afisat pe site http://www.proiectecasevile.ro/proiect/vila-carolina-cu-mansarda/ si anume:
   Proiect Autorizatie de Construire (DTAC): 932 Euro

   Acte necesare:
   – Plan teren (din cadastru)
   – Certificat de Urbanism (se obtine de la primaria de care apartine terenul)

   Termen predare: 10 zile; predarea se poate face la biroul nostru sau se poate livra prin curier.