Vila Cernica – P+1

Proiect de Autorizare DTAC: 835 Euro
Suprafata totala - 167mp
Suprafata la sol - 88mp
Regim inaltime -
Dormitoare -
Bai -
Garaj -
Share Button

Proiecte online

Anteproiect   –   20 Euro
Puteti cumpara online, un anteproiect pe care il veti primi pe loc, prin e-mail. Cumparand “Anteproiectul casei”, veti obtine lista cu cantitatile de materiale pentru estimarea costurilor de executie ale casei, impreuna cu planurile cotate, fatade color, vederi 3d cu interiorul si exteriorul casei. Astfel, veti intelege mai bine configuratia casei si veti putea afla pretul pentru construirea locuintei dorite. 

(Proiectul este livrat sub forma de fisier electronic, in format *.pdf .)

Pachete de proiectare             

Proiect de autorizare (DTAC)   –   835 Euro
Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare.
Proiect pachet Plus   –   1336 Euro
Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).
Proiect pachet Premium   –   1670 Euro
Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).

Cereti informatii sau scrieti un comentariu:


*

4 comentarii pana acum.

 1. Iulian Lupascu says:

  Buna ziua!

  M-ar interesa acest proiect cu o mica modificare: latimea de 7,20m sa fie dusa pana la 9 sau chiar 10m si la parter dormitorul sa contina o baie.
  De fapt as vrea sa stam de vorba pe acest proiect.
  Va multumesc!

 2. stefan says:

  buna as vrea sa stiu cat ma costa construirea unei mansarde din lemn specific casa este batraneasca si va trebui stalpi de rezistenta mansarda as fi vrut sa fie din lemn va multunesc

 3. mugurel says:

  salutare vroiam sa stiu si eu cam cat mar costa terminarea vilei cernica in total cu toate finisarile

  • admin says:

   Biroul nostru de proiectare include in proiectul tehnic de executie si antemasuratori cu cantitatile de materiale pentru casa “la rosu” si pentru finisaje. Dar pentru un pret de manopera trebuie sa va adresati unei firme de constructii/ echipe, deoarece pretul de manopera variaza f mult.