Vila Helga cu etaj

Proiect de Autorizare DTAC: 820 Euro
Suprafata totala - 164mp
Suprafata la sol - 80mp
Regim inaltime -
Dormitoare -
Bai -
Garaj -
Share Button

Pachete de proiectare             

Proiect de autorizare (DTAC)   –   820 Euro
Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare.
Proiect pachet Plus   –   1312 Euro
Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).
Proiect pachet Premium   –   1640 Euro
Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).

Cereti informatii sau scrieti un comentariu:


*

5 comentarii pana acum.

 1. sandu says:

  Buna ziua, sunt interesat de vila HELGA (proiect pachet plus). Doresc mai multe poze, eventual cu garaj. Multumesc anticipat. Proiectul deasemenea vreau sa-l ridic personal.

 2. Dogaru dan says:

  Buna ziua,

  M ar interesa daca la acest proiect s ar putea micsora livingul si adauga inca un dormitor. Daca da cat ar fi pretul pentru um proiect complet?
  Va multumesc

 3. ionica says:

  va rog trimiteti pret casa helga cu etaj.pentru faza executie la rosu la cheie precum si alte costuri daca mai exista casa va fi executata in bucuresti.

  • admin says:

   Biroul nostru de proiectare realizeaza proiectul de arhitectua, structura de rezistenta si instalatii pentru modelele de case prezentate. Noi nu construim si nu va putem face oferte de pret de executie.