Vila Mini cu mansarda

Proiect de Autorizare DTAC: 465 Euro
Suprafata totala - 93 mp
Suprafata la sol - 46 mp
Regim inaltime -
Dormitoare -
Bai -
Garaj -
Share Button

Vila Mini face parte din categoria de proiecte de case mici si este casa cu mansarda cu cea mai mica suprafata din colectia noastra de planuri. Cu o amprenta la sol de doar 50mp, Mini este gandita ca o constructie economica pentru cei care doresc sa se inscrie in bugete mici pentru executie.
Astfel acest model este recomandat ata ca locuinta confortabila pentru o familie de 3 persoane, cat si drept casa de vacanta. La parter, de la principala protejata cu o copertina  se intra intr-un hol din care se face accesul intr-un living incapator de 23mp, in bucatarie si in baie. La mansarda, vila Mini cuprinde doua dormitoare, si o baie.


Proiecte online

Anteproiect   –   20 Euro
Puteti cumpara online, un anteproiect pe care il veti primi pe loc, prin e-mail. Cumparand “Anteproiectul casei”, veti obtine lista cu cantitatile de materiale pentru estimarea costurilor de executie ale casei, impreuna cu planurile cotate, fatade color, vederi 3d cu interiorul si exteriorul casei. Astfel, veti intelege mai bine configuratia casei si veti putea afla pretul pentru construirea locuintei dorite. 

(Proiectul este livrat sub forma de fisier electronic, in format *.pdf .)

Pachete de proiectare             

Proiect de autorizare (DTAC)   –   465 Euro
Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare.
Proiect pachet Plus   –   698 Euro
Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).
Proiect pachet Premium   –   930 Euro
Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).