Share Button

Puteti alege din urmatoarele pachete de proiectare:

Pachete proiectare Pret proiect proiectecasevile.ro
(euro/mp)*
Pret proiect nou personalizat
(euro/mp)**
Contine
1. Proiect de autorizare 5 Euro/ mp 6 Euro/ mp a. Proiect de autorizare (D.T.A.C. – Documentatie Tehnica pentru obtinerea Autorizatiei de Construire)
2. Proiect – Pachet Plus
include pachet 1 (proiect de autorizare)
8 Euro/ mp 9 Euro/ mp a. Proiect de autorizare (D.T.A.C.)
b. Proiect tehnic si detalii executie (PTh si DE) pentru:
b.1.Structura de rezistenta
3. Proiect – Pachet Premium 
include pachetele anterioare
10 Euro/ mp 12 Euro/ mp a. Proiect de autorizare (D.T.A.C.)
b. Proiect tehnic si detalii executie (PTh si DE)
b.1.Structura de rezistenta
b.2.Arhitectura
b.3. Instalatii

*Pret proiect www.proiectecasevile.ro: se refera la modelele de case prezentate pe acest site.

Proiectele pot fi modificate la solicitarea beneficiarului (contra unui tarif suplimentar care depinde de  amploarea modificarilor aduse modelului tip), cu urmatoarea exceptie:

Promotiile curente se aplica strict la proiectul tip, asa cum este el prezentat pe site. In situatia in care se doresc modificari ale proiectului tip pentru casele si pachetele de proiectare care fac obiectul unei promotii, se va aplica tariful normal, fara discount.

**Pret proiect nou: se refera la proiectarea unei case “de la zero”,  pornind de la specificatiile clientului.

Pretul include adaptarea la teren a proiectului prezentat. Pretul se calculeaza in functie de suprafata construita totala a casei, calculata prin insumarea tuturor nivelelor constructiei, inclusiv spatiile exterioare (terase acoperite, verande, balcoane, garaje etc.).

Proiectul va avea cartus personalizat cu numele beneficiarului si adresa amplasamentului unde se va realiza constructia si va fi livrat in doua exemplare semnate si stampilate in original. Suplimentar, verificarea tehnica de rezistenta (verificarea partii de fundatii din proiect de catre un verificator tehnic, necesara cf. legii  pentru casele P+1 sau cele P din mediul urban), se poate face contra sumei de 75Euro.