Casa Arges cu mansarda

Proiect de Autorizare DTAC: 810 Euro
Suprafata totala - 135mp
Suprafata la sol - 78mp
Regim inaltime -
Dormitoare -
Bai -
Garaj -
Share Button

   Cu verde şi maro drept culori dominante, în ton cu aleea de acces şi verdeaţa ce o mărgineşte, casa Argeş cu mansardă te cucereşte încă de la început. Deşi nu pare prea spaţioasă la prima vedere, cei 78 mp suprafaţă la sol şi 135 mp suprafaţă totală ne dezvăluie un spaţiu util suficient pentru 6 persoane ce pot locui în el. Elemente de arhitectură specifice zonei Muscel-Argeş îi dau o notă specială, autohtonă. De notat acoperişul clasic, în două ape, ce oferă protecţie solară şi contra intemperiilor pe toată lungimea casei; acesta se prelungeşte cu o copertină deasupra uşii de la intrare.
   La nivelul parterului avem un hol lung care împarte cu generozitate spaţiile: scara de acces la mansardă, bai, bucătăria cu ai săi 8,4 mp, un dormitor matrimonial generos de 16 mp, şi un living prietenos de 21,6mp. Urcând scara, situată imediat în dreapta după intrare, ne întâmpină o suprafaţă ceva mai mică decât cea de la parter. Asta nu înseamnă că proiectantul nu a găsit o soluţie inteligentă care să dea impresia unei echivalenţe de dimensiuni în raport cu acesta. Două dormitoare de 14 mp, dressing-ul de 4,9 mp şi baia de 4,3mp, alcătuiesc un cadru primitor ce te îmbie să-i fi locatar. Ca o ultimă remarcă: cele trei geamuri prin care trece lumina la mansardă. Un proiect interesant care merită o atenţie sporită.

Proiecte online

Anteproiect   –   40 Euro
Puteti cumpara online, un anteproiect pe care il veti primi pe loc, prin e-mail. Cumparand “Anteproiectul casei”, veti obtine lista cu cantitatile de materiale pentru estimarea costurilor de executie ale casei, impreuna cu planurile cotate, fatade color, vederi 3d cu interiorul si exteriorul casei. Astfel, veti intelege mai bine configuratia casei si veti putea afla pretul pentru construirea locuintei dorite. 

(Proiectul este livrat sub forma de fisier electronic, in format *.pdf .)

Pachete de proiectare             

Proiect de autorizare (DTAC)   –   810 Euro
Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare.
Proiect pachet Plus   –   1350 Euro
Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).
Proiect pachet Premium   –   1620 Euro
Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).

Cereti informatii sau scrieti un comentariu:


*

5 comentarii pana acum.

 1. George Dumitru says:

  BUna ziua,

  anteproiectul cuprinde si schema instalatiei electrice in mare?

  Multumesc.

  • admin says:

   Buna ziua,
   In Anteproiect nu sunt cuprinse informatii legate despre instalatii. Doar intr-un proiect complet de executie, vor fi informatii despre instalatii care sa fie utile la executia casei.

 2. Vali says:

  Buna ziua,

  As dori sa stiu de ce prima poza nu este cea conform planurilor? Cum arata casa din exterior?

 3. Alin Daniel says:

  Buna Ziua m-ar interesa acest proiect dar a-si mai vre sa vad cateva poze cu casa din spate din lateral si daca se poat face cateva modificari la acoperis !!!

 4. Tache Marius says:

  Buna ziua.
  Imi puteti transmite, va rog, imagini mai multe ale imobilului privit din exterior? Multumesc mult