Casa Eliza cu mansarda

Proiect de Autorizare DTAC: 600 Euro
Suprafata totala - 100mp
Suprafata la sol - 50mp
Regim inaltime -
Dormitoare -
Bai -
Garaj -
Share Button

   Vila Eliza este un model de casa cu mansarda cu suprafata mica, potrivita pentru locuinta personala sau casa de vacanta. Unul dintre principalele avantaje adus de aceasta vila este acela ca poate fi accesibila celor care doresc o casa care implica costuri mai mici de executie si de intretinere.


Proiecte online

Anteproiect   –   40 Euro
Puteti cumpara online, un anteproiect pe care il veti primi pe loc, prin e-mail. Cumparand “Anteproiectul casei”, veti obtine lista cu cantitatile de materiale pentru estimarea costurilor de executie ale casei, impreuna cu planurile cotate, fatade color, vederi 3d cu interiorul si exteriorul casei. Astfel, veti intelege mai bine configuratia casei si veti putea afla pretul pentru construirea locuintei dorite. 

(Proiectul este livrat sub forma de fisier electronic, in format *.pdf .)

Pachete de proiectare             

Proiect de autorizare (DTAC)   –   600 Euro
Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare.
Proiect pachet Plus   –   1000 Euro
Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).
Proiect pachet Premium   –   1200 Euro
Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).

Cereti informatii sau scrieti un comentariu:


*

2 comentarii pana acum.

  1. viorel says:

    Buna ziua,as dori lista cu antemasuratori la vila Eliza pentru a ma informa cat de cat la costuri ,ptr regie proprie.Multumesc astept raspuns pe email

  2. alin says:

    Buna seara… as dori si eu sa ma informati despre un proiect….imi plece mult casa eliza cu mansarda…dar eu vreau sa va intreb ce fel de proiect am nevoie pentr-u ca eu am o cladire veche ce nu mai este locuibila si as vrea sa o daram sa imi ridic o asemenea casa … am mai citit pe net si am inteles cv de un proiect de demolare etc… promotia de proiect se poate cumpara de la voi?