Vila Essen

Proiect de Autorizare DTAC: 756 Euro
Suprafata totala - 126mp
Suprafata la sol - 63mp
Regim inaltime -
Dormitoare -
Bai -
Garaj -
Share Button

   Modelul vila Essen este unul din cele mai economice dintre casele realizate de biroul nostru de arhitectura si inginerie. Structura simpla, clara si suprafata construita mica recomanda Essen drept alegerea perfecta pentru beneficiarii care doresc preturi mici de executie. In acelasi timp casa este proiectata pentru a reuni un aspect exterior atractiv si un interior spatios si primitor pentru o familie de 3-5 persoane.


Proiecte online

Anteproiect   –   40 Euro
Puteti cumpara online, un anteproiect pe care il veti primi pe loc, prin e-mail. Cumparand “Anteproiectul casei”, veti obtine lista cu cantitatile de materiale pentru estimarea costurilor de executie ale casei, impreuna cu planurile cotate, fatade color, vederi 3d cu interiorul si exteriorul casei. Astfel, veti intelege mai bine configuratia casei si veti putea afla pretul pentru construirea locuintei dorite. 

(Proiectul este livrat sub forma de fisier electronic, in format *.pdf .)

Pachete de proiectare             

Proiect de autorizare (DTAC)   –   756 Euro
Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare.
Proiect pachet Plus   – 1260 Euro
Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).
Proiect pachet Premium   –   1512 Euro
Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).

Cereti informatii sau scrieti un comentariu:


*

8 comentarii pana acum.

 1. Buna ziua sunt interesat de proiectul VILA ESSEN si doresc mai multe detalii despre proiect si materiale cati metri patrati construiti etc..va multumesc

 2. florin says:

  buna seara ma intereseaza si pe mine proiectul acesta doar ca doresc sa-l modific cu un garaj 6mp pe 6mp baia de la partaer sa fie mai mare si bucataria sa aibe minim 16mp si o camera pentru masina de spalat si intins rufe la etaj 4mp pe 3mp

 3. vilhelm says:

  Foarte reusit proiectul,as dori sa stiu daca sa-r mai putea pune un geam in salon? Mi se par geamurile mici.multumesc,astept raspuns

  • admin says:

   Buna ziua. Da, se mai poate adauga un geam la living. Cu toate acestea, va rog sa luati in considerare ca si usa dubla catre terasa este tot cu geam si aveti un living foarte luminos.

 4. lupei says:

  se incadreaza pe un teren de 200 mp este vb de casa essen cu respect marius

  • admin says:

   Procentul de ocupare al terenului (POT) permis este stabilit de Planul de urbanism al localitatii in care se afla terenul. Nu exista o valoare standard. Va pot spune doar ca in mediul rural va fi in general de minim 30% (la 200mp, amprenta casei va fi maxim 60mp). Pentru a afla POT permis, solicitati un Certificat de Urbanism la primaria localitatii in care se afla terenul.

 5. Madalin says:

  Ma intereseaza suprafetele camerelor – lungime si latime, inclusiv a scarii interioare

 6. Madalin says:

  Ma interesează la Vila Essen urmatoarele
  – se acorda reducere la 3 – 4 proiecte comandate
  -pretul la cheie cam cat ar costa si daca include si ghiuvete, dus …….etc