Vila Mini cu mansarda

Proiect de Autorizare DTAC: 558 Euro
Suprafata totala - 93 mp
Suprafata la sol - 46 mp
Regim inaltime -
Dormitoare -
Bai -
Garaj -
Share Button

   Vila Mini face parte din categoria de proiecte de case mici si este casa cu mansarda cu cea mai mica suprafata din colectia noastra de planuri. Cu o amprenta la sol de doar 50mp, Mini este gandita ca o constructie economica pentru cei care doresc sa se inscrie in bugete mici pentru executie.
   Astfel acest model este recomandat ata ca locuinta confortabila pentru o familie de 3 persoane, cat si drept casa de vacanta. La parter, de la principala protejata cu o copertina  se intra intr-un hol din care se face accesul intr-un living incapator de 23mp, in bucatarie si in baie. La mansarda, vila Mini cuprinde doua dormitoare, si o baie.


Proiecte online

Anteproiect   –   40 Euro
Puteti cumpara online, un anteproiect pe care il veti primi pe loc, prin e-mail. Cumparand “Anteproiectul casei”, veti obtine lista cu cantitatile de materiale pentru estimarea costurilor de executie ale casei, impreuna cu planurile cotate, fatade color, vederi 3d cu interiorul si exteriorul casei. Astfel, veti intelege mai bine configuratia casei si veti putea afla pretul pentru construirea locuintei dorite. 

(Proiectul este livrat sub forma de fisier electronic, in format *.pdf .)

Pachete de proiectare             

Proiect de autorizare (DTAC)   –   558 Euro
Proiectul pentru obtinerea Autorizatiei de Construire (DTAC): Arhitectura, Structura de rezistenta si Instalatii, semnat si stampilat de catre proiectanti atestati -2 exemplare.
Proiect pachet Plus   –   930 Euro
Pachet Plus = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectul tehnic Executie structura de rezistenta (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).
Proiect pachet Premium   –   1116 Euro
Pachet Premium = Proiect Autorizatie de Construire + Proiectele tehnice de executie pentru arhitectura, rezistenta, instalatii (contine planuri de armare, detalii de executie, cantitati de materiale si extrase de armatura).

Cereti informatii sau scrieti un comentariu:


*

21 comentarii pana acum.

 1. claudiu says:

  Buna ziua.,

  Doresc sa solicit un anteproiect pentru o lucrare customizata

  Este posibil? Ce costuri?

  Multumesc!

  • admin says:

   Buna ziua, elaborarea unui anteproiect presupune destul de multa munca, similara cu intomirea unui proiect complet al casei. Dace ne trimiteti un model de casa, va putem face o estimare de costuri.

 2. Buna ziua,va rog sa imi spuneti tevile de canalizare de la baia de sus coboara direct si se vad in living sau aveti o solutie tehnica sa nu se vada ? va multumesc pt amabilitate

  • admin says:

   Toate instalatiile sanitare aferente baii de la etaj, vor fi amplasate intr-o masca din gips-carton si nu vor fi vizibile.

 3. Bujor BREGE says:

  Bună ziua,
  în condițiile în care un teren cu o locație rezonabilă e foarte scump, e foarte binevenit proiectul.
  După gusturile și experiența mea, însă, cred că ar fi loc de niște modificări, care nu pretind că ar fi îmbunătățiri dar ar aduce o folosire mai eficientă a suprafeței utile:
  – baia de la parter să fie echipată cu o cadă de duș (întrucât locatarii nu cred că ar veni de la etaj să facă baie la intrarea în locuință) iar musafirii (chiar peste noapte) s-ar mulțumi cu un duș; astfel ar încăpea și mașina de spălat (evitându-se instalarea ei în bucătărie) și baia s-ar putea îngusta cu 30-35cm, prin mutarea peretelui despărțitor de hol (spre stânga imaginii) fapt care ar crea spațiu pentru un cuier la intrare (pe peretele respectiv);
  – accesul în bucătărie s-ar putea face pe colț (pentru a nu fi baia și bucătăria ușă-în-ușă), prin prelungirea cu 25-35cm a peretelui comun cu baia și scurtarea cu 65-70cm a peretelui comun cu zona de servit masa (se evită disconfortul celui care trebăluiește în bucătărie pe timpul folosirii wc-ului de către alte persoane);
  – scara ar putea începe mai devreme cu cele 3-4 trepte (oricum zona aceea nu prea poate fi folosită eficient) crescând pe lungime și înălțime zona de servit masa și spațiul de la etaj;
  – vestiarul camerei de la etaj, ar trebui îngustat până la 60-70cm (la lungimea brațului) și dotat cu uși duble culisante (nu ar mai fi necesar peretele), pentru a evita deplasări inutile printre rafturi;
  – de aici rezultă imediat posibilitatea mutării spre vestiar cu apx 80-90cm a ferestrei (cu biroul sub ea, pentru a folosi lumina zilei la scris, citit și a nu afecta luminozitatea eventualelor ecrane TV, PC), de asemenea mutarea ușii (aceasta și datorită moficiării scării);
  – astfel se face loc unei băi prorii acestei camere (care oricum se află deasupra băii de serviciu de la parter) pe peretele opus vestiarului, întrucât patul poate fi instalat cât mai aproape de ușă (care a fost deja mutată cu 80-90cm), asigurându-se scurtarea timpului de pregătire dimineața, când toată lumea se grăbește și, totodată, intimitatea unui puber, adolescent sau tânăr (aici ar fi nevoie de peretele la care se renunță datorită ușilor culisante la vestiar, deci nu micșorează camera);
  – în baia de la etaj, existentă acum în proiect, lavoarul s-ar putea muta pe peretele comun cu casa scării, vasul wc pe peretele exterior și astfel accesul s-ar putea face din dormitorul matrimonial (eventual chiar prin ușă culisantă, deși nu ar fi obligatorie) asigurând și părinților intimitatea cuvenită;
  – prin modificare băii, dormitorul s-ar putea mări, mutând cu 30-40cm peretele cu ușa de acces;
  – dacă se ajunge la concluzia că este necesar mai mult spațiu de depozitare, ușa dormitorului s-ar putea muta spre cameră cu 80-90cm (spre stânga imagini, deschizându-se pe perete și se obține în hol loc pentru o debara de min. 1mp (pe peretele comun cu baia, devenit întreg prin mutarea accesului din dormitor);
  – deci fără a construi în plus, doar prin repoziționarea a 4 uși, a 10ml de pereți interiori (cotele lor păstrându-se) și mutarea a 3-4 trepte, obținem:
  – o baie în plus
  – dormitor mai mare cu apx. 1.5mp
  – loc pentru cuier la intrare
  – spațiu mai mare la zona de servit masa pentru o mobilare mai de efect și mai eficientă
  – distanță între ușile de la bucătărie și baie
  – acoperișul ar putea prelugit în spate, pentru a proteja o posibilă terasă iar latura care acoperă dormitorul ar putea coborâtă pentru a adăposti un autoturism.
  Din 2006 am umblat prin multe șantiere și am învățat câte ceva, de aceea mi-am permis să fac aceste mențiuni, cu atât mai mult cu cât proiectul chiar îmi place, cam așa ceva mi-am dorit pentru mine dar nu a depins numai de mine (ambiția mea a fost mereu să mă încadrez în 50mp amprentă la sol și fiecare cameră să aibă baie proprie), poate reușesc s-o conving pe fiica mea să îi construiesc una pe structură ușoară.
  Cred că proiectul ar avea real succes la fabricile de case care ar merge cu kitul gata în șantier. Am studiat tot ce am găsit ca proiecta prestabilita la constructori și consider că ar fi cel mai ergonomic și eficient, după gusturile mele (cu modificările recomandate).
  Mulțumesc pentru atenție și răbdare. Succes!

 4. ciprian says:

  Buna ziua!ma intereseaza f mult acest proiect de vila. as dori cat ar costa constructia la rosu? si bineinteles cu tot cu proiect si ce ar mai include constructia.va multumesc anticipat.

 5. Buna ziua, sunt interesat de acest proiect, dar cu doua mici modificari, de fapt adaugari( 2 balconase la mansarda ) .
  As aprecia daca m-ati putea contacta prin e-mail pentru detalii.
  Va multumesc!

 6. viorel says:

  Buna ziua,as dori lista cu antemasuratori pentru aceasta vila (vila mini cu mansarda)pentru constructie in regie proprie.Multumesc,astept raspuns pe email

 7. Maria says:

  Buna seara ,
  daca eu cumpar un proiect pachet plus de la dumneavoastra ce anume ar mai trebui sa fac pentru a obtine autoriyatia de constructie ?

 8. sevastian says:

  Buna ziua. Mai este valabil anuntul de pe internet (mini vila)? m-ar interesa acest proiect daca se poate modifica
  .multumesc

 9. dan says:

  Construit la rosu cam cat ar costa(

 10. vali says:

  Seara buna!
  Dincolo de proiectul in sine,care il gasesc OK,doresc sa aflu pasii ce urmeaza a fi facuti pentru a demara construirea casei.Ceea ce dvs vindeti inclus in proiect este suficient pentru obtinerea autorizatiei de construire?Proiectul,asa cum este facut,contine toate indicatiile necesare pentru a putea realiza in regie proprie locuinta?Prin regie proprie inteleg de fapt cu forte proprii,nu angajand oameni la negru,asa cum se practica.Imi doresc sa construiesc cu mana mea,casa in care cei dragi mie vor locui,atata tot!Acolo unde ma voi considera depasit voi cere ajutorul specialistilor,desigur.
  Cu consideratie,Vali.

  • admin says:

   Proiectul de Autorizare (DTAC) este proiectul pe care trebuie sa il depuneti la Primarie pentru a obtine Autorizatia de Construire.

   Acte necesare:
   – Plan teren cadastru
   – Certificat de urbanism (il cereti de la Primarie)

 11. silviu says:

  ma intereseaza proectul cu modificarea baie parter supraf mai mica ,bucatarie mai mare,si usa bucatarie terasa inchisa,iar ca proect pachet plus

  • admin says:

   Putem face modificari ale proiectului tip. Pretul pentru pachetul Plus de proiectare al proiectului tip este de 6 Euro/ mp, iar pentru proiectul tip modificat cf. cerintelor dvs. este de 7 Euro/mp.

 12. BUNA ZIUA,LA ACEST PROIECT SE POT FACE UNELE MODIFICARI? BAIA DE SUS MACAR CU 1M MAI MARE IAR JOS LA BUCATARIE SA NU MAI FIE USA DE ACES CI ZID.MA REFER LA USA DE EXTERIOR.ASTIA 94 DE METRII ESTE SUPRAFATA PE CARE AS PLATIO UNUI CONSTRUCTOR?

  • admin says:

   Buna ziua! Putem modifica proiectele tip, contra unui tarif suplimentar, in functie de ce modificari doriti. Pentru un pret ferm, astept sa ne contactati la telefon 0721990199 sau fix 0214671135, ori prin e-mail, ca sa discutam mai detaliat.

   Putem renunta la usa spre exterior de la bucatarie. Pentru variante de marire a baii, astept sa ne contactati.

   Da, suprafata de 94mp este suprafata construita desfasurata parter + etaj (cu alte cuvinte amprenta, inclusiv pereti)

 13. VLADUSEL says:

  DORESC SA FIU CONTATAT PENTRU DETALII.

  VA MULTUMESC ,

 14. admin says:

  Va putem ajuta doar cu intocmirea proiectului, nu si cu executia casei. Pentru intocmirea proiectului, durata este de 10-15 zile, in functie de pachetul de proiectare ales.

 15. Buna ziua,

  Cat ar costa executia vilei MINI la rosu si cat la cheie? Care ar fi termenul de predare si conditiile de plata?

  Multumesc.

  V.Andrei